dimecres, 9 d’abril del 2008

Travessia transtibidabenca

Tot va començar fa mooolt i moooolt de temps, fa + de 6 mesos, quan es va troposar la super travessia Bcn - StQ, però la cosa no va prendre forma fins fa uns dies
Tot plegat va ser dificil de programar, entre certs personatges que volien començar entrada la nit, i d'altres que preferien la fresca de la matinada...

Però finalment, i convençuts tots dos bàndols, vam sortir de Pl. Kennedy a les 11:20h... després d'esperar a que les dues eràsmiques (Beth i Botey) tornéssin del super de comprear 2 L d'aigua... i aguantatn les queixes d'un personantge vaguejant pels bancs com si no hagues dormit en 3 anys!

Bé, comencem a pujar per Av. Tibidabo i algunes JA comencen a tenir set... s'obren les aigues comprades i... SURPRISE!!! El soroll delatador del gas sortint de l'ampolla ens indica que algú s'ha empanat i ha comprat aigua emb gas que casualment no agrada a ningú!
Fem dues asses per la muntanya i començen ràpidament les primeres queixes i mostres de desconfiança cap a la fantàstica guia de l'espedició. Que si ja ens hem perdut, que si no volem escales... tot plegat com a nens de 3 anys....

Ja muntanya amunt, la guia comença a percebre un canvi en la direccio poc favorable i minuts després dubta entre confessar o no les seves sospites... i... quant ja estava a punt de rendir-se i les seves companyes es temien el pitjor... per fi vam trobar el bon camí., però s van rebre + queixes sobre el tema escales...

Arribem al tibidabo, admirem la fantastica vista d'una Barcelona emboirada, i envoltada per un núbol gris, i seguim endavant.
Passat el Tibidabo, la guia queda desprestigiada definitivament per uns homes apalancats per collserola, que van rebre com a obsequi... una ampolla d'aigua amb gaaaas!
Donem 1001 voltes per carreteres xerrant i xerrant i xerrant... fins arribar a... nose on la veritat, jeje, i seguir cap al pi de'n Xandri per acabar, feliçment a l'Augusta amb unes braves i una birreta fresqueta. Seria falç si digués que no vam menjar ràpid, i que si la Maira s'arriba a empanar un minut més... hauria hagut de llepar el plat!!!

I acabo com sempre al tren... tornant solitariament cap a casa a estudiar, sense el reconeixement degut a un guia de 1a. Però us perdono, perquè se que estaveu tant exhaustes que no podieu ni pensar!
ELI - La "Guia"

pd:Que en quedi constància de que aquesta crònica ha estat fruit d'un xantatge, però ara si que et toca penjar les fotos Botey, jo ja he complert!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Eli!! una gran crònica, m'he fet un fart de riure!!!i va ser una bona excursió encara que només fòssim les parres de sempre i faltes més de mig equip!!! i tu una gran guia...ejemejem!!
Ara ja estan les fotos!!
PD: no et queixis per la cròncia que tu segur que tens molt més temps que jo!!!

Anònim ha dit...

pajareesss!!!!!!!!

m'encantaaa!!!!

XD XD XD

LES FOTOSS MOLL XULESS I LA GUIAAA, BUENUUU LA GUIAAA SENSE COMENTARISSSS, NO SE PQ S'HA INVENTAT UN GPS SI JA ESTA LA ELIII!!!!!


XD XD

APA UN PETOOO

FINS DIVENDRES!!!

aleixmarta ha dit...

eli... has de deixar la química i dedicar-te al periodisme i a fer de guia de montanya! a descobrir camins nous! bueno, així quan torni i fem l'excursió ja sabreu per on s'ha d'anar! jejejej
marta

aleixmarta ha dit...

eli... has de deixar la química i dedicar-te al periodisme i a fer de guia de montanya! a descobrir camins nous! bueno, així quan torni i fem l'excursió ja sabreu per on s'ha d'anar! jejejej
marta